• Наталија Рунчева: Успехот е неизбежен таму каде иновациите се спојуваат со искуството

  • Од стручна обука до посета на Facebook HQ во Даблин

  • 50 проценти од глобалното дигитално огласување се одвива на мобилните уреди

  • UM ги соопшти резултатите од Wave 9, глобалното истражување за навиките на корисниците на социјалните медиуми